Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek
     "Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit eigen fabriek geleverd (en montage) aan bedrijf en particulier."

Vliesgevel met kunststof kozijnen en rabbat panelen


Wat is een kunststof vliesgevel

Een vliesgevel is een gevel tussen twee muren of kolommen in. Een vliesgevel word ook wel glasgevel of gordijngevel genoemd. De gehele gevel (voorgevel en-of achtergevel) bestaat uit kozijnen met glas zonder metselwerk behalve binnenmuren en eventuele borstweringen. Als alle kozijnen in een vliesgevel worden verwijderd is de verdiepings vloer te zien en is het hele gevel open. Er is geen draagconstructie nodig voor de vliesgevel doordat de verdiepings vloer in de breedte van het pand of woning is geplaatst.

Kunststof vliesgevel voorkant van een woning, stolpraam en rabbat van keralit gevelpanelen    Achtergevel uitgevoerd als vliesgevel, onder kozijn, midden gevelpanelen en boven kozijnen. Vliesgevel met kunststof kozijnen en keralit gevelbekleding in Rotterdam   

Vliesgevels worden veel toegepast bij kantoorgebouwen en bedrijfspanden omdat er grote glasoppervlakken mogelijk zijn. Er word voornamelijk gekozen voor aluminium kozijnen omdat de vliesgevel snel is op te bouwen op locatie met losse staanders en leggers maar met kunststof kozijnen is een vliesgevel uiteraard ook mogelijk.


Waaruit bestaat een kunststof vliesgevel

Een vliesgevel bestaat uit:


Gerelateerde Pagina's:
Keralit Gevelpanelen -- Borstwering Panelen -- Gekleurd glas

(c) Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek beginpagina -- Contact Formulier