Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek
     "Kunststof kozijnen, ramen en deuren uit eigen fabriek geleverd (en montage) aan bedrijf en particulier."

Vensterbanken


Vensterbanken van kunststof:


Wij kunnen bij onze kunststof kozijnen ook kunststof vensterbanken bijleveren en monteren. Bestand tegen zonlicht (UV bestendig), water en warmte en in verschillende kleuren, modellen en afmetingen leverbaar. Ons standaard model is een Lignodur vensterbank in de kleur creme van 250mm diepte. De vensterbank word afgewerkt met eindkappen.

Detail van vensterbank met eindkap in zelfde kleur     Vensterbank van kunststof in de kleur creme bijpassend bij kozijn     Kunststof vensterbank uv en water bestendig


Lignodur Stone, imitatie hardsteen vensterbank:

Naast dit standaard model kunnen wij ook de Lignodur Stone aanbieden: Een vierkante kunststof vensterbank in verschillende kleuren en steen motieven zoals leisteen, marmer en travetin. Bekijk alle modellen en kleuren in onze showroom.

Lignodur stone vensterbank in kleur blauwsteen              Lignodur stone vensterbank in kleur travetin    
Kleurenoverzicht van de lignodur Stone vensterbank

Overzet vensterbank:

Indien de originele vensterbank of vensterbank stenen kunnen blijven zitten na renovatie van het kozijn kunnen wij een overzet vensterbank leveren die word afgewerkt met vierkante eindkappen zodat de vensterbank massief lijkt. overzet vensterbank van kunststof met eindkappen


Hardsteen of Marmer vensterbank:

Naast een kunststof vensterbank kunnen wij maatwerk hardsteen, belgisch blauwsteen of marmer vensterbanken leveren.Gerelateerde Pagina's:
Afwerkprofielen -- Montage Kozijnen -- Binnenafwerking Kozijn

(c) Zwetsloot Kunststof Kozijnen Fabriek beginpagina -- Contact Formulier>